Logo
Logo

SkoleRo Online

SkoleRo Online er en digital platform, der gør det let for dig som lærer at forberede undervisningsforløb med bevægelse, og aktive pauser der giver ro og koncentration, og tid til mere faglighed.

Hvad kan du forvente af SkoleRo Online?

Med SkoleRo Onlines digitale platform får du bl.a. adgang til undervisningsmaterialer, læringskit, inspirationer, online forum og live webinarer.

SkoleRo er din hjælpende hånd i hverdagen med forberedelse, aktive pauser og forebyggelse af udfordringer, der påvirker læringsmiljøet. Med flere elever som er udfordret af mental og fysisk uro, hjælper SkoleRo dig med at vende uroen til ro, og med roen bliver der mere tid til at faglighed.

Du får også hjælp til at forebygge stress, da SkoleRo prioriterer din mentale og fysiske sundhed. Med SkoleRo har du og dine lærerkollegaer adgang til mindfulnessøvelser, guidede meditationer og åndedrætsøvelser, der styrker din trivsel og velvære både på arbejdet og privat samt workshops.

Styrker skolens læringsmiljø

SkoleRo er dedikeret til at give dig de bedste redskaber til at optimere dine arbejdsgange og skabe en positiv læringsoplevelse for dine elever, men også ved at tage hånd om dig

SkoleRo er det første skridt mod et mere roligt, fokuseret og fagligt stimulerende læringsmiljø.

Vil du have mere trivsel? Tryk på knappen under og få en uforpligtende samtale med SkoleRo.