Logo
Logo

SkoleRo - Familiens partner i børns trivsel og læring

abonnement

Er dit barn hjemmeskolet eller hjemme med skolevægring? Uanset fortjener dine børn at finde skoleglæden frem med inspirerende læringsmetoder der øger mental og fysisk sundhed. Se hvordan SkoleRo kan hjælpe jer her

kurser/workshops

SkoleRo tilbyder dig kurser og workshops i mindfulness til børn, der øger selvværd, kropsbevidsthed, troen på egne evner, og giver dem modet til at være sig selv. Find dit kursus ved at trykke på knappen under

Børneyoga

Drømmer du om at lave yoga og mindfulness med dine børn? Se hvordan SkoleRo kan inspirere jer til mere nærvær, trivsel, og balance inden i og sammen.

FamilieRo styrker trivslen og læring hjemme

FamilieRo abonnementet er designet til at imødekomme og løse flere udfordringer, som forældre med børn med skolevægring typisk står overfor. Samtidig kan du som hjemmeskoler, have brug for mere struktur så dagene ikke flyder sammen, men at der også er mentale pauser for både dig og dine børn.

Stress og angst

FamilieRo tilbyder en bred vifte af mindfulnessøvelser og yoga til børn, der hjælper med at reducere stress og angst, hvilket kan være særligt relevant for børn, der oplever skolevægring.

Struktur og rutiner

Abonnementet inkluderer temayoga og stoleyoga, hvilket giver mulighed for at indarbejde sund bevægelse i daglige rutiner i en læringssituation. Dette kan hjælpe med at skabe en struktureret dag for børnene og give dem en positiv forbindelse til læring.

Fremme af trivsel

FamilieRo tilbyder værktøjer som kropscanninger og læringskit om temaer, der kan hjælpe børnene med at forstå og håndtere deres egne følelser, hvilket kan have en positiv indvirkning på deres syn på skolen

Skabe en positiv læringsoplevelse

Med månedlig inspiration, e-bøger og læringsmidler fokuseret på emner som eksamensangst og at komme tilbage i skolen, støtter FamilieRo forældrene i at skabe en positiv læringsoplevelse for deres børn, selvom de oplever skolevægring.

Forældrestøtte

Ved at tilbyde yoga og mindfulness til hele familien, skaber FamilieRo en fælles oplevelse, der ikke kun støtter børnenes trivsel, men også styrker forholdet mellem forældre og børn, hvilket kan være afgørende for håndtering af skolevægring.

FamilieRo fungerer som en holistisk løsning, der adresserer både de fysiske og mentale aspekter af skolevægring, samtidig med at den styrker familiens samhørighed og trivsel.

FamilieRo abonnementet er din nøgle til at integrere et støttende og positivt skolemiljø med yoga og mindfulness, sammen skaber vi et trygt rum for læring og trivsel. Giv dine børn, og dig selv det bedste værktøj til en positiv udvikling.

Udkommer 1. april 2024.

SkoleRo

En del af Børneyogauniverset Line JL Feel the Heal

Lundebakken 9 6715 Esbjerg CVR 42842583