Logo
Logo

Mød SkoleRo

Velkommen til SkoleRo Rum til Ro og Læring!

SkoleRo er et bevidst valg for skoler om at øge elever og lærers skoleglæde, skabt af cand.merc og Børneyogalærer Line Juncher Lysdahlgaard, som gennem hendes erfaring med undervisning i børneyoga har set store forskelle ske i børns liv som effekten af små øvelser i hverdagen. SkoleRo er resultatet af at den akademiske verden med forandringsledelse, facilitering, coaching og NLP bliver forenet med børneyogaens mindfulde univers, og Lines erfaringer med yoga og mindfulness fra hun boede i Sydøstasien.

SkoleRo Rum til ro og læring er en hybrid læringsplatform til skolelærere, som understøtter og inspirerer lærere til hvordan børneyoga og børnemindfulness kan inddrages i undervisningen eller som små selvstændige moduler.

SkoleRo Rum til ro og læring er en mulighed for at skolelærere effektivt kan bidrage til fysisk aktivitet, styrke elevernes selvværd og sammenhold, samt skabe et mindful læringsmiljø med engagerede elever, som bruger hele kroppen til at lære nyt.

SkoleRo platformen er fyldt med inspirationer, instruktioner samt tips og tricks til hvordan skolelærere kan anvende børneyoga og børnemindfulness i sin undervisning, og opmuntre dine elever til at deltage aktivt.

Portræt af Line Juncher Lysdahlgaard

SkolEro Vision

SkoleRos mission er at gøre det let for skoler at kombinere fysisk aktivitet, faglighed og mental sundhed i klasseundervisningen.

Skolero mission

SkoleRos mission er at bringe børneyoga og børnemindfulness ind i klasseundervisningen ved at tilbyde en elæringsplatform til læreren, hvorfra læreren kan hente læringsmaterialer og bruge dem i undervisningen. SkoleRo gør det muligt for lærere at bygge en stærk lærer/elev relationen som fundament for et mindful klassemiljø hvor eleverne finder modet til at blive aktiv engageret i undervisningen.

Brug for funding til SkoleRo?

Det er muligt for skoler at søge funding, og få økonomisk hjælp til at øge trivsel og skoleglæde for skole elever. Hvis du er nysgerrig på hvilke fonde din skole kan søge, er du velkommen til at spørge SkoleRo.

SkoleRo skriver ikke fondsansøgninger, men kan yde rådgivning om hvilke fonde din skole kan søge.

Du er velkommen til at skrive en mail til SkoleRo og høre nærmere herom.

Brug knappen under til at sende en mail til SkoleRo.

Skolero medlemmer

SkoleRo medlemskab giver adgang til et eksklusivt online community for skoler, hvor det er muligt at videndele, og sparre på tværs af skoler. Hver måned bliver der uploadet med nye inspirationer og mindfulnessprodukter, Q & A sessioner, og aktuelle temaer.

Du kan prøve SkoleRo Rum til Ro og Læring for 0,- i 14 dage.

Skolero

En del af Børneyogauniverset Line JL Feel the Heal

Lundebakken 9 6715 Esbjerg

CVR 42842583